Gi din oppmerksomhet

For å støtte..

Info på facebook
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Støtteerklæring

Oslo legeforening støtter initiativet Medmennesker på flukt, ivaretagelse av de humanitære prinsippene slik de er beskrevet i menneskerettighetskonvensjonen, ytringsfriheten for alle mennesker uansett kjønn, legning eller kulturell bakgrunn, og deres konsert «Medmennesker på flukt», i Jakobs kulturkirke 1.5.2016.

Medmennesker

Medmennesker.com er et uavhengig nettverk som ønsker å fremme kunst og kultur med fokus på likeverd og menneskerettigheter.

Ivaretagelse av de humanitære prinsippene slik de er beskrevet i menneskerettighetskonvensjonen, ytringsfriheten for alle mennesker uansett kjønn, legning eller kulturell bakgrunn.

Billetter til Kulturkirken Jacob 1. Mai

Artister 1. Mai

Lars Bremnes
Lisbeth Brune
Kari Helene Østby
Benedikte Kyvik
Lars Beckstrøm
Audun Sandvik
Bengt Ole Nordstrøm
Solfrid Molland
Marianne & Erlend
Marius Holth
Vigdis Unsgård
Espen Solsbak
Lill Tsehai Salole
Ford Folk Trio
Christoferos Schuff
Hilde Hannah Buvik
Steen Vidar Larsen
Beate Myrvold
Kjent sanger og tekstforfatter, mottatt spellemannsprisen flere ganger.

Kjent for sine treffsikre tekster som f.eks ”Himmel nok til alle”, utgitt sangen ”Elias” om flyktninger.

Melodi og tekstforfatter som vokalist har hun også gitt ut EP´en, ”Take it and share it”.
Stiftet Centro de Flamenco i 1995, utdannet ved Statens ballethøgskole og er en veletablert dansekunstner , med flere egne produksjoner bak seg
Vokalist og tekstforfatter innen sjangrene jazz,folk, soul-pop. Aktuell med debutalbumet ”On a string” Webside
  • Lars Beckstrøm (gitar); Kjent musiker fra De Lillos med turneer og konserter i inn og utland. Etablert tekstforfatter kjent for sin hjertevarme og nære tekster.
  • Tov Ramstad (kontrabass); musiker og lyddesigner.
  • Marius Kristiansen (gitar); produsent, komponist og musiker.
Solocellist i Kringskastingsorkester, Det Norske Kammerorkester og solist med Stuttgarter Kammerorchester.
Nylig utgitt platen ”Innhentet av livet”, turnerer nå med eget Erik Bye program.
Solfrid Molland er artist, musiker og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk og sigøynermusikk og dette preger hennes konserter og komposisjoner. På reiser som gatemusiker i Europa lærte hun sanger av romfolket og komponerte musikk til ulike katedraler. Denne musikken ble utgitt på to cd-er: ”Katedral for Tapte Drømmer” og «Musikken er mitt Fedreland» ved Kirkelig Kulturverksted i 2011 og 2014. Molland ble tildelt Oslo By Kunstnerpris i 2015 for sitt arbeid med rommusikere i byen.
Marianne Jørgensen: skuespiller i ”Plastic fantastic”. Regissør, sanger med arbeid i musikkteater og kabaret. Nylig avsluttet sin egen forestilling ”Flukt”. Sanger hos Sæverud/Jørgensen productions.

Erlend Mikael Sæverud: Utdannet musiker fra LIPA arbeider som musiker, produsent og pedagog. Er under oppkjøring til egen separatutstilling av egne bilder i New York i september 2016. Daglig leder av Sæverud/Jørgensen productions

Veletablert artist både som vokalist, tekstforfatter og komponist. Kjent for sitt Jaques Brel program er nå aktuell i Which Witch som vokalist. Webside
sunget en rekke solistroller i flere operaer; Susanna i Figaros bryllup, Papagena i Tryllefløyten, Gianetta og Adina i Elskovsdrikken, debuterte på DNO i 2013.

  • Bernhard Greter (pianist): Konsertpianist med flere konsertturneer i skandinavia og europa. Dessuten en svært populær pianist blant mange sangsolister
Tenor utdannet ved universitet i Stavanger under Elisabeth Nordberg-Schultz. Har sunger flere kjente roller bl.a Joab fra ”David og Batsheba”.
Er forfatter, forteller og foredragsholder. Skrevet om temaer som migrasjonspsykologi, tilhørighet og utenforskap. Kommer fra en migrantfamilie og med sin flerkulturelle bakgrunn formidler hun et viktig krysskulturelt blikk.
Gruppa spiller norsk og angloamerikansk folkemusikk.

Ann-Turi: vokalisten er en høyt elsket og verdsatt lokalartist med internasjonale musikalske og familiære røtter. En svært allsidig artist med konserter både i kirker og på Josefines viseklubb.

  • Gjermund Kolltveit (fele, hardingfele, bratsj, rebek, kankle, dreielire, munnharpe, sang)
  • Lars Svanberg Jakobsen (gitar, bass, sang)
Padre X: Kjent fra eget TV-program som musiker og Gresk ortodoks prest, fader Christoferos. Nylig arrestert foran Stortinget grunnet sin markering til støtte for menneskerettighetene
Hilde Hannah Buvik er skuespiller, skribent og foredragsholder.

Hun mottok Statens Kunstnerstipend i år og skal skrive en forestilling om hvordan livet arter seg for mennesker som lever med kronisk sykdom, med utgangspunkt i intervjuer og samtaler.

Har turnert med egne programmer både i Norge og utenlands, samarbeidet med flere kjente artister bl.a Øystein Sunde. Er kjent for å beherske både eget og et vidt spekter av andre artisters repertoar.
Utøvende sanger, eget band og flere plateutgivelser samt. tekstforfatter for egne sanger og andre vokalister.

Bilder fra 1. Mai konsert

Bilder fra fjorårets konsert