Lars Bremnes

Lars Bremnes 2016-04-20T00:54:20+00:00

Project Description

Lars Bremnes:

Født og oppvokst i Svolvær i Lofoten. Skriver tekster og musikk og synger egne sanger. Har 6 album på samvittigheten med eget stoff. 2 plater med mine søsken Kari og Ola.
Jeg er inspirert av artister og sangskrivere som har noe friskt å by på både i ord og musikk. Enten de nå heter Joni Mitchell, Bruce Springsteen, Jaques Brel, De Lillos eller Bob Hund. Begynner også så smått å erkjenne at min skrivende far og spillende mor må ha satt spor.
Som alle andre i bransjen liker jeg ikke å plassere meg selv i genere. Mitt utgangspunkt er å skrive sanger, og så har jeg tatt jobben med å synge dem.

Når jeg gjør hele konserter rundt i Norges land, er det som regel i kompaniskap med Georg Buljo på gitarer. På mitt siste album benyttet jeg følgende superlag: Georg Buljo på gitarer og kor, Bjørn Holm på bass og kor, Martin Windstad på trommer.

Facebookside

Project Details

Categories:

Billetter

Offentlig transport:

Buss - nærmeste stopp Torsovsgata - buss 20 og stopp Torshovparken - buss 30 Trikk - Nærmeste stopp er Torshov, linje 11, 12 og 13 T-bane- Nærmeste stopp Storo og Oslo S