Elisabeth Andreassen

//Elisabeth Andreassen
Elisabeth Andreassen 2016-11-15T22:58:18+00:00

Project Description

Musikalroller i Norge
Første rollen hun gjorde i Norge var «Mrs Lowett» i musikalen «Sweeney Todd» på Det Norske Teatret i 1991. Hun har også spilt «Christin» i «Phantom of the Opera», i en oppsetning på musikalteateret på Ski i 1991. Hun var med i oppføringen av «Sophies Verden» på Fornebu i 1999, hvor hun spilte sexy vertinne i rollen som Sigrun Freud. Hun har også spilt Florens i musikalen Chess. Elisabeth har medvirket i en rekke sommerrevyer, både i Sandefjord og Tønsberg. Hun har spilte på de fleste privatdrevne teatere i Oslo, blant annet med «Dizzie og Damene» på Chat Noir.

Show og konserter i Norge
Sommeren 2001 holdt Bettan og Jan Werner sommershow i Sandefjord for fulle hus. Samarbeidet dem imellom startet allerede på midten av 90-tallet. I 1994 representerte de Norge i MGP og oppdaget hvor godt stemmene deres kledde hverandre. I fem år på rad holdt de julekonserter rundt i landet, med fulle hus. I 1999 ble det laget CD fra konserten som solgte langt over gull. Musikal Highlights var nok et samarbeidsprosjekt mellom Bettan og Jan Werner som ble suksess. Showet hadde premiere i Tønsberg sommeren 1998. Senere turnerte de hele landet med forestillingen.

Elisabeth har også et komisk talent som hun har vist gjennom flere revyer og show. Blant annet har hun høstet gode kritikker for sin innsats i «Dizzie og Damene» (1998), i forestillingen Bettans Beste (1996) og En skimrande kveld med Bettan (1997).

Webside

Project Details

Categories:

Billetter

Offentlig transport:

Buss - nærmeste stopp Torsovsgata - buss 20 og stopp Torshovparken - buss 30 Trikk - Nærmeste stopp er Torshov, linje 11, 12 og 13 T-bane- Nærmeste stopp Storo og Oslo S